• Esthar Rose

LIVSKUNSTNER

Updated: Jan 28


Forestil dig at bo i din egen rede sprængfyldt af kunst - Et rum for stemmens kraft & sangskrivning, digte & strømme af poesi, dansens sprog & fortællende teater fuld af ritualer, mytisk tid & naturens visdom. Her bindes min hjemmeside sammen så det jeg underviser i den lille højskole og mit virke som udøvende kunstner lever i sammenhængskraft ♥️ VELKOMMEN indenfor! Den 24. december 2021, åbnede jeg Instragram-profilen; 'Poesien strømmer' og de efterfølgende 12 dage, lod jeg mig inspirere af ritualer omkring De 12 hellige nætter. Det var en fest for mig at poste disse 12 første digte og tilhørende billeder og jeg er i fuld gang med at fortsætte strømmen af poesi - Så håber du vil følge med og lade dig overstrømme af min kunstneråre her og dér 💃🎵🌹15 views0 comments