top of page
  • Writer's pictureEsthar Rose

LIVSKUNSTNER

Updated: Sep 8, 2022


Forestil dig at bo i din egen rede sprængfyldt af kunst - Et rum for Stemmens Kraft & Sangskrivning, Drømme & Poesi, Dans som Sprog & Fortællende Teater hvor Poesien Strømmer frit, alt imens Naturens Visdom bliver synlig i en Mytisk tid, fuld af enkle Ritualer, hvor Praksis er en hellig, VARM & betydningsbærende handling, der bevæger dét den nævner blidt & sikkert. Her samles mit virke, som udøvende Sanger, sangskriver, fortæller, poet & underviser i KvindeDans, KvindeCirkel & Stemmens Kraft ♥️ VELKOMMEN indenfor! Den 24. december 2021, åbnede jeg Instragram-profilen; 'Poesien strømmer' og de efterfølgende 12 dage, lod jeg mig inspirere af ritualer omkring De 12 hellige nætter. Det var en fest for mig at poste disse 12 første digte og tilhørende billeder og jeg er i fuld gang med at fortsætte strømmen af poesi samt uddybe og dele tanker om emner og oplevelser, som jeg forsøger at undersøge og udfolde - Håber du har lyst til at følge med og lade dig overstrømme af kunstner årens vilde liv her på siden 💃🎵🌹34 views0 comments

Comentários


bottom of page